szett_portek_586-másolat.jpg
DSC_3699.jpg

EGO-TÜKRE

Célközönség: lakás, közösségi terek, szállodák, pub-ok 

Funkció: Tükör

Gyártó: MB Rug, Brinkus Design

Méret: 175 cm átmérő

Technika: Applikáció

Anyaghasználat: Tükör-plexi, gyapjú, MDF, szilikon

DSC_4142.jpg

WOOD

Célközönség: lakás, közöségi terek,

Funkció: Szőnyeg

Gyártó: MB Rug, Unimark, Brinkus Design

Méret: 180 cm átmérő

Technika: Applikáció

Anyaghasználat: gyapjú ipari filc, gyapjú fonal

 

 

 

 

 

„…A szőnyeget számomra, mint talpalatnyi természetességet, a formabontó design és a kiváló minőségbe vetett hit egysége jelenti…”

 
DSC_3706.jpg

SPECULUM – tükrös termékcsalád

Termékismertető

SPECULUM termékcsalád nyolc tükörből áll. A különböző matériák és technikai applikációk létrejöttével egy új, nem megszokott lakberendezési tárgy született.

A hand-tufting technológiának köszönhetően a formák, felületek szabadon alakíthatóak. Az MB Rug Kft. műhelyében készült tűzött „plasztikus szőnyeg keret” puha felülete körbeöleli a formára vágott üveg-tükröt vagy tükör-plexit. A törékeny felület stabilitását a rejtett rögzítések biztosítják a szálak között. A falra szerelhetőséget az MDF panelre szerelt képakasztók teszik lehetővé.  

DSC_4131.jpg

FELT AND TUFTED termékcsalád

A Felt and Tufted termékcsalád tervezésének motivációja, olyan nem szövéssel előállított szőnyeg felület létrehozása, mely alkalmas nagyobb igénybevételnek kitett terekben, étkezőkben, tárgyalókban, folyosókon, stb. is helytállni. Az ipari filc sűrűsége, felülete tökéletesen megfelel belső terek meleg burkolataként. A két matériával, filc és tűzött felület gazdag plasztikai és grafikai megjelenés érhető el. A Felt and Tufted szőnyegek különlegessége, hogy egy olyan szennyeződés gátló NANO-védelemmel kezelt felület, mely taszít mindenféle folyadékot. A szőnyegre került folyadék higanyszerűen gurul a felületen, foltmentesen felitatható. Ez a vegyvédelem kb. 50 vizes bázisú tisztításra kalibrált.